Thursday, January 19, 2012

holiday!!

yeah! for the first journey in this year..pegi holiday dengan kakak satu family dan makcik saya..tak sabarnya..nak lupakan semua masalah!! dapat juga tenangkn fikiran ney..tempat pertama yang we all akan pergi ialah Terengganu..itu kakak la yang pilih..entah ape yang dia nak beli tak tau la kan..jalan-jalan katanya..hehehe..saya ikut je..da orang nak support semuanya..bukan senang nak dapat jalan-jalan free...hik3..

next pula we all akan ke Kuantan..nak sambut Chinese New Year..hahaha..lepak2 kat Teluk Chempedak tengok singa menari..(tu pun kalau ada..hak3..)..pas tu pegi jalan-jalan makan sata dan otak-otak..nyumm2..!

balik dari Kuantan we all akan terus naik genting! ape lg, solero la yg saya teruja nak naik!! serammmm wooo! tapi memang terbaik lah! nak main puas2! dantak sabar rasanya..hehe..yang penting saya nak buli icha naik cawan ribena..kasi dia pening! hihihi..

apa2 pun kita tunggu je la next episod..insyaallah kalau panjang umur saya story lagi k..n upload gambar time holidayy!!selamat malam! daaaa..assalammualaikum..=D

1 comment:

  1. Memberikan kelainan pada hari anda. Saree material yang boleh dibuat baju kurung, kebaya, blouse dan sebagainya.
    Mai ler berkunjung ke blogshop saya..:) Harga yang dijamin lebih murah!!
    http://dedazzlerzzshoppe.blogspot.com/

    ReplyDelete